Skip to main content

2.4 Aktivere og deaktivere brukere

(Alle navn og fødselsdatoer i eksemplene er genererte og fiktive)

Aktivere og deaktivere brukere​

Hovedkontakt eller Brukeradministrator kan aktivere og deaktivere brukere etter behov.

Brukere med status Deaktivert teller ikke mot antall plasser innenfor gjeldende abonnementskategori.

Dersom det ønskelig å permanent fjerne brukere, se 2.3 Slette brukere.

1. Logg på Brukeradministrasjon​

For å aktivere/deaktivere eksisterende brukere, må Hovedkontakt eller Brukeradministrator først logge inn i Brukeradministrasjon via microdata.no.

Dette gjøres ved hjelp av BankID eller tilsvarende.

2. Velg brukertype​

Etter Hovedkontakt har logget seg inn må brukertype velges. Hovedkontakt står fritt til å aktivere eller deaktivere alle brukertyper. Brukeradministrator kan ikke endre status på brukertypen Hovedkontakt, men på alle andre brukertyper.

Har vedkommende kun brukeren Hovedkontakt eller Brukeradministrator, vil man ikke behøve å velge brukertype.

3. Finn oversikten over brukere​

Etter innlogging må Hovedkontakt må velge fanen Brukere for å komme til siden over brukere. Brukeradministrator kommer direkte inn på siden Brukere.

4. Velg aktuell bruker​

I oversikten over brukere, finn og trykk på den aktuelle brukeren man skal endre informasjon på.

5. Aktiver/Deaktiver bruker​

I feltet Aktivert, kan du man endre status fra Aktivert til Deaktivert. Dersom man ønsker å aktivere brukeren igjen, velger man statusen Aktivert.

Hovedkontakt står fritt til å aktivere eller deaktivere alle brukertyper. Brukeradministrator kan ikke endre status på brukertypen Hovedkontakt, men på alle andre brukertyper.

Deaktiverte brukere teller ikke mot antall plasser i abonnementskategorien. Det er imidlertid viktig å forsikre seg om at man har ledige plasser i abonnementet før man endrer status fra Deaktivert til Aktivert.

6. Lagre endring​

Når riktig status er satt, velg Lagre endringer.